Skip to main content

Hristos a înviat! Pentru prima dată, în noaptea de Înviere bisericile au fost goale! Oamenii au urmărit slujba la televizor sau online

Anul acesta, slujbele de Înviere au fost ținute de preoți în bisericile goale.

 Autoritățile au luat măsuri drastice pentru evitarea răspândirii noului coronavirus, astfel că oamenilor li s-a interzis să participe la slujba de Înviere.

La miezul nopții, IPS Ioan Selejan a coborât pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timișoara și a rostit îndemnul: Veniți de luați lumină, aducând vestea Învierii lui Hristos! Pe trepte însă, anul acesta, au fost doar câteva măicuțe și preoți, spre deosebire de anii trecuți, când centrul orașului devenea neîncăpător pentru miile de oameni care asistau la slujba de Înviere.

inviere 1

Lumina Sfântă va fi adusă de voluntari oamenilor, care vor fi echipați corespunzător.

Oamenii au putut urmări slujba de Înviere la televizor sau online.

inviere 2

inviere 3

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.