Skip to main content

Hoțul de la Castelul Corvinilor a fost prins! Unde l-au găsit polițiștii?

La mai puțin de o săptămână de la jaful de proporții de la Castelul Corvinilor,  autorul a fost prins de polițiști.

Este vorba despre un tână de 30 de ani, cu antecedente penale, care a fost ridicat de polițiștii hunedoreni din spital.

Bărbatul a ajuns la Secția de Ortopedie a Spitalului Municipal din Hunedoara, după ce și-a fracturat un picior, în timpul spargerii date în noaptea de luni spre marți.

Mai exact, individul s-a accindetat în timp ce escalada zidurile Castelului Corvinilor și a avut nevoie de îngrijire medicală.

Bărbatul a mai fost condamnat pentru furturi comise în alte țări.

În acest caz, al jafului de la Castelul Corvinilor, o parte a prejudiciului a fost recuperat.

Suspectul a reușit după minivacanța de 1 Mai să sustragă din obiectivul turistic, suma de 170.000 de lei.

Acum el este în arestul IPJ Hunedoara, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.