Skip to main content

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

După ce ieri, primarii aleși pe listele PNL, în 2020, Luchian Savu (Șandra) și Petru Roman (Deta) au trecut în partea stângă a eșichierului politic, astăzi, aproape 20 de primari și viceprimari s-au alăturat PSD.

Cei mai mulți dintre ei provin din rândurile liberalilor și spun că au ales să facă acest pas pentru că sunt nemulțumiți de cum conduce Alin Nica partidul, dar și pentru că de la PSD au primit mereu ajutor.

“Am făcut parte 20 de ani din PNL, nu doresc să critic niciun coleg din partid. Mă retrag din PNL și candidez din partea PSD, pentru că de câte ori am mai cerut una-alta, ușa mi-a fost deschisă la PSD, în special la domnul Alfred Simonis”, a spus primarul din Liebling, Ioan Munteanu.

Aceleași motive le invocă și foștii USR-iști care au ales să candideze în acest an, din partea PSD.

„Trei ani și jumătate, singura mea familie a fost PSD. Foeni nu este o comună mare, dar a fost uitată de lume. Dar, datorită domnului Alfred Simonis, am reușit să obțin mai multe fonduri, mai multe proiecte, pentru comunitatea pe care o conduc”, a spus Saveta Moldovan, primarul comunei Foeni.

Iată lista completă a noilor racolări făcute de PSD Timiș:

Primari

Saveta Moldovan – Foeni (USR)

Bogdan Săvulescu – Uivar (PMP)

Nicu Birău – Variaș (Pro România)

Bono Cucălan – Dudeștii Vechi (PNL)

Ioan Munteanu – Liebling (PNL)

Costel Medelean – Tomești (PNL)

Sârgean Tanasin – Cenei (Partidul Republican)

Ionică Breje – Checea (PNL)

Viceprimari

Petru Manuel Catlan – Uivar (PMP)

Lucian Ababei – Jamu Mare (USR)

Iosif Minnich – Sânandrei (PNL)

Cristian Cerba – Gottlob (PNL)

Iulian Olaru – Voiteg (PNL)

Cosmin Chira – Remetea Mare (USR)

Adrian Dumitru Boboi – Săcălaz (PMP)

Eugen Ierciu – Mașloc (PNL)

UPDATE:

În urmă cu puțin timp, Alfred Simonis, președintele PSD Timiș a mai prezentat câteva transferuri.

De această dată este vorba despre întreaga organizație PNL Găvojdia, care a trecut la PSD.

Absolut toți membri PNL din Găvojdia am decis să facem acest pas. Este vorba despre șapte consilieri locali, dar și membri simpli. Am considerat că pentru comuna noastră este cel mai bine așa. Domnul Simonis a fost singurul parlamentar care ne-a vizitat de la alegeri încoace. Sunt sigur că în viitor vom implementa, împreună, proiecte de succes pentru comuna noastră”, a explicat primarul din Găvojdia, Dănuț Toma Stoica

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.