Skip to main content

Hai să vezi machiajele personajelor din „Cartea junglei”, într-o expoziţie inedită, la înălţime! Lucrările pot fi admirate în Pepiniera din centrul Timişoarei

Expoziția de fotografie cu machiajele artistei Bojita Ilici din spectacolul „Cartea junglei” va putea fi vizitată în Pepiniera.1306 plante pentru Timișoara.

Evenimentul este organizat de Teatrul German de Stat Timișoara și Casa de Cultură a Municipiului, din aceasă seară până luni, inclusiv, cu prilejul Zilei Timişoarei.

Amplasată în Pepiniera. 1306 plante pentru Timișoara, din Piața Victoriei, expoziția este realizată în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din Romania, filiala teritorială Timiș și va avea vernisajul sîn această seară, la ora 18.30, în prezența echipei Teatrului German de Stat Timișoara.

Intrarea la eveniment este liberă! 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.