Skip to main content

Hai să te îndulcești, cu produse naturale! Târgul Apicol de la Ghiroda și-a deschis porțile și te așteaptă cu cea mai bună miere, direct de la apicultori, dar și cu multe alte surprize

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

A început cea de-a 14-a ediţie a Târgului Apicol din Ghiroda, destinat atât amatorilor de dulce cât şi celor care activează în domeniul apicol şi care găsesc la eveniment tot felul de echipamente şi utilaje specializate.

Zeci de apicultori au umplut tarabele din Ghiroda, cu miere de rapiţă, de mană, de salcâm şi cu alte zeci de sortimente sută la sută naturale.

Evenimentul se desfăşoară astăzi şi mâine şi reprezintă un adevărat răsfăţ pentru amatorii de produse apicole.

Aceştia pot cumpăra, la preţ de producător, nu doar miere, ci şi propolis, lăptişor de matcă, sau fel de fel de produse cosmetice şi de îngrjire a pielii naturale.

Târgul este deschis astăzi și mâine, în Curtea Căminului Cultural Ghiroda, iar intrarea este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

Misiunea Economică și Comercială a Israelului la București și Ambasada Statului Israel în România, în colaborare cu partenerul strategic Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează un seminar online axat pe tehnologii agricole destinate celor care cultivă legume, fructe și flori în seră, sub genericul „Tehnologii israeliene pentru sere și solarii”.
MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.