Grafferul „YCRE” a ajuns la Poliție! Ce a făcut de această dată?

Cel ce a distrus pereții Timișoarei cu ceva ce nu se poate compara cu arta graffiti, a ajuns iar la Poliție.

Nu pentru că a mâzgălit zidurile, ci pentru că a făcut scandal, „Ycre” s-a mai ales cu o amendă.

Polițiștii locali l-au depistat azi-noapte, în jurul orei 00.30, pe în timp ce consuma alcool, în Piața Unirii. Când a auzit că oamenii legii îi atrag atenția că e interzis să consumi alcool pe domeniul public, „Ycre” a devenit agresiv. Acesta a început să înjure și să țipe la polițiștii, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul Poliției Locale. Aici grafferul a fost liniștit cu o amendă de 900 de lei.

Nu este pentru prima dată când „Ycre” se alege cu o amendă, acesta fiind deja obișnuit cu sancțiunile primite de la Poliția Locală.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.