Skip to main content

Ghid de turism, pentru o zi! Mihail Neamţu le-a prezentat colegilor din AUR, Timişoara dintr-o altă perspectivă

Mihail Neamțu candidat la Parlamentul European din partea AUR a fost astăzi prezent Timișoara unde, împreună cu deputatul Titi Stoica și Ilie Vasile Sîrbu, candidatul AUR pentru Primăria Timișoarei, a participat la o expoziție de mașini retro și a condus un tur ghidat al orașului.

Zeci de susținători și membri ai AUR au aflat despre istoria Timișoarei și despre monumentele sale istorice și turistice importante.

„Cei doi politicieni au subliniat importanța moștenirii creștine a Europei centrale și au atras atenția asupra amenințărilor marxismului și islamismului. În perspectiva alegerilor din 9 iunie 2024, românii sunt chemați să decidă viitorul țării, evitând izolarea și dizolvarea. AUR Timișoara a criticat administrația locală pentru neglijarea patrimoniului cultural românesc în favoarea migrației ilegale, a ideologiei de gen și a propagandei sexomarxiste. Dr Mihail Neamțu a subliniat necesitatea unei noi generații de apărători ai patriei pentru a înfrunta provocările secolului XXI”, transmite AUR Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.