Germania nu l-a învățat bunele maniere! Un neamț a vandalizat jardiniere, la Timișoara

Alcoolul i-a dat aripi! Un tânăr de 20 de ani, student venit la Timișoara, s-a ales cu o amendă de 2500 de lei, noaptea trecută.

Acesta a fost sancționat pentru vandalism.

Tânărul, pe fondul consumului de alcool, a vrut să arate cât e de tare și a smuls unul din ghivecele de flori amplasate pe Michelangelo, aruncându-l mai apoi pe spațiul verde din apropiere. Ghinionul lui a făcut ca polițiștii locali să-l zărească.

“Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 03.30, în zona Michelangelo, au surprins un tânăr de 20 de ani, din Germania, care a smuls unul din ghivecele de flori amplasate pe Pod. Cel în cauză făcea parte dintr-un grup de mai multe persoane, toți tineri, care se deplasau dinspre Parcul Rozelor spre Complexul Studențesc. În momentul în care a fost oprit pentru a fi legitimat nu s-a putut comunica foarte bine cu el pentru că era băut și nu știa limba engleză, doar germană. După identificare, acesta a fost sancționat cu amendă maximă pentru deteriorarea materialului dendrofloricol”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

Nu este prima dată când pe timp de noapte tinerii, în special studenți, sunt depistați de polițiștii locali aflați în patrulare deteriorând sau distrugând bunuri publice sau private pe raza municipiului Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.