Gata cu statul la cozi, la Finanțe! Timișorenii își vor depune declarațiile fiscale online

Timișorenii au scăpat de cozile infernale de la Finanțe. În curând, aceștia își vor putea depune online declarațiile fiscale.

Astfel, în cadrul unui seminar de informare organizat de Camera de Comerț Timiș, în parteneriat cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara, au fost transmise noile reglementări ce vor interveni în domeniul fiscal, cu impact asupra agenților economici.

CITEȘTE ȘI: Timișoara, capitala sportului de masă! Timișorenii aleargă la semimaratonul SportGuru

Seminarul a fost susţinut de specialişti din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara.

„Considerăm foarte importante întâlnirile cu oamenii de afaceri, cu contribuabilii din regiune și din Timișoara. 2018 se vrea de către conducerea ANAF și a Ministerului Finanțelor să fie începutul unei noi strategii. Strategia începe cu persoanele fizice. Prin noul mecanism privind impozitul pe venit, contribuția de asigurări sociale și contribuția de asigurări sociale de sănătate, toți românii vor primi, în scurt timp, un cont cu user și o parolă, pentru înscrierea în spațiul privat virtual. Prin această modalitate, oamenii vor putea să își depună declarațiile online și să plătească online. La această oră, putem spune că suntem foarte aglomerați, o bună parte din timp ne-o ocupăm cu persoanele fizice, lucru care pentru noi este în plan secundar, deoarece contribuția lor la bugetul de stat este mai puțin semnificativă față de contribuția pe care și-o aduc firmele”, a transmis Ioan Dragomir, directorul Direcției de Finanțe.

CITEȘTE ȘI: O nouă cursă de pe aeroportul din Timişoara! Tarom introduce zboruri la Iaşi

Așadar, totul se va putea face pe internet, oamenii primind un user și o parolă, cu ajutorul cărora se vor putea conecta, în baza datelor personale.

Noul sistem va fi funcțional din luna mai.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

Percheziţii la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara! Medic chirurg, prins în flagrant timp ce lua mită

Percheziţii în această dimineaţă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara! Poliţiştii au descins în biroul unui medic, după ce a fost prins în flagrant luând mită.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.