Skip to main content

FOTO Ziua Armatei, marcată în avans la Timișoara, printr-o competiție de tir! Echipa SdV a urcat pe podium

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” a început manifestările dedicate Zilei Armatei Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 octombrie.

Astăzi a avut loc Cupa Instituțiilor la Tir. Astfel la Poligonul de la Chișoda s-au reunit structuri din subordinea Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, dar și reprezentanți ai presei.

Cei mai buni trăgători au fost militarii din cadrul Spitalului Militar din Timișoara, podiumul fiind completat de jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timișoara și de ISU Banat.

Și jurnaliștii s-au întrecut la Cupa Presei la Tir. Colegii noștrii de la Sursa de Vest au participat și ei la competiție, ocupând locurile doi și trei.

Locul I a fost ocupat de Ioana Sapianu de la Radio Timișoara, pe locul II s-a clasat Gelu Chetrăruc de la Sursa de Vest, iar pe locul III, la egalitate de puncte, s-au clasat Oana Bocănici de la Tion și Violeta Ghimboașă de la Sursa de Vest

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” organizează în această perioadă o serie de evenimente, menite să marcheze Ziua Armatei.

În fiecare an, la 25 octombrie, este sărbătorită Ziua Armatei României instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.