Skip to main content

FOTO Ziua Armatei, marcată în avans la Timișoara, printr-o competiție de tir! Echipa SdV a urcat pe podium

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” a început manifestările dedicate Zilei Armatei Române, sărbătorită în fiecare an în data de 25 octombrie.

Astăzi a avut loc Cupa Instituțiilor la Tir. Astfel la Poligonul de la Chișoda s-au reunit structuri din subordinea Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, dar și reprezentanți ai presei.

Cei mai buni trăgători au fost militarii din cadrul Spitalului Militar din Timișoara, podiumul fiind completat de jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timișoara și de ISU Banat.

Și jurnaliștii s-au întrecut la Cupa Presei la Tir. Colegii noștrii de la Sursa de Vest au participat și ei la competiție, ocupând locurile doi și trei.

Locul I a fost ocupat de Ioana Sapianu de la Radio Timișoara, pe locul II s-a clasat Gelu Chetrăruc de la Sursa de Vest, iar pe locul III, la egalitate de puncte, s-au clasat Oana Bocănici de la Tion și Violeta Ghimboașă de la Sursa de Vest

Brigada 18 Cercetare și Supraveghere ”Decebal” organizează în această perioadă o serie de evenimente, menite să marcheze Ziua Armatei.

În fiecare an, la 25 octombrie, este sărbătorită Ziua Armatei României instituită prin Decretul nr. 381 din 1 octombrie 1959.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.