Skip to main content

FOTO Veste mult așteptată! Tramvaiul 2 ajunge de astăzi până la mall-ul din Calea Șagului!

Traseul tramvaielor de pe linia 2 a fost prelungit până la mall-ul din Calea Șagului, începând cu data de 15 iunie.

În aceste condiții, tramvaiele de pe această linie vor parcurge patru stații în plus și nu vor mai întoarce în bucla de pe bulevardul Dâmbovița. Este vorba despre stațiile Banatul, Dâmbovița, Ana Ipătescu și Shopping City Timisoara.

Tot de astăzi, numărul tramvaielor de pe linia 2 este suplimentat cu două unități.

Este un lucru foarte bun, evident ca noi ca si societate ne bucuram de extinderea linie 2 catre Shopping City. Înseamnă că mai mulți timișoreni pot beneficia de serviciile transportului public. La nivelul liniei 2, dacă până vineri au fost cinci unități pe traseu, de luni până vineri, de astăzi vor fi 7 unități pe traseu pentru a păstra graficele. Sâmbăta și duminica, de la 3 unități, vor fi 5 pe traseu pentu a putea păstra timpii de așteptare”, a declarat Nicolae Bitea, directorul STPT.

tramvai 5 1

Investiția a fost realizată pe banii centrului comercial din Calea Șagului. Deși a fost finalizat demult, calea nu a putut fi folosită pana azi, întrucat trebuia mutată stația de monitorizare a aerului, aflată la intrarea în intersectia de la Turist.

tramvai 6 1

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.