Skip to main content

FOTO Un tir care transporta mașini a luat foc, după ce s-a răsturnat! Autoturismele de pe platformă au fost distruse complet

Pompierii hunedoreni au intervenit, în această după amiază, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit din cauza unui accident rutier!

Mai exact, un autovehicul format dintr-un cap tractor și o remorcă, ce transporta opt autoturisme noi s-a răsturnat într-un șanț, pe Drumul Național 7, în localitatea Gothatea din comuna hunedoreană Gurasada.

Pompierii Secției Ilia, care au acționat la începutul intervenției au fost sprijiniți cu echipaje și autospeciale de stingere sosite de la Detașamentul Deva și de la Garda de Intervenție Dobra. În urma intervenției celor 18 pompieri, care au acționat cu 4 autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare și o ambulanță SMURD, incendiul a fost lichidat înainte de a produce mai multe pagube materiale la gospodăria din apropiere”, transmite ISU Hunedoara.

Nu au fost victime, iar conducătorul auto a refuzat transportul la spital.

Toate cele 8 autoturisme au fost distruse, partu dintre ele fiind incendiate.

Au fost, de asemenea, afectate gardul gospodăriei în apropierea căreia s-a produs accidentul, dar și acoperișul unei anexe a acesteia.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.