Skip to main content

FOTO Pisicuță, salvată dintr-o fântână! Pompierii au coborât într-un puț adânc de aproximativ 10 metri

Pui de pisică salvat de pompieri, dintr-o fântână adâncă de aproximativ 10 metri.

Pisicuța a căzut într-o fântână din curtea unei gospodării din Galoșpetreu, din județul Bihor. Pentru că nu mai avea nicio șansă să iasă, proprietarii au sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de pompieri. Cu ajutorul unei scări culisabile, unul dintre salvatori a coborât în puțul adânc de aproximativ 10 metri, unde a găsit pisicuța.

Puiul de pisică era teafăr, dar speriat și deshidratat, asta pentru că proprietara i-a observat lipsa de ieri după-amiaza.

În jurul orei 09.30, un localnic din Galoșpetreu solicita, prin Sistemul Unic 112, intervenția echipajelor specializate, pentru salvarea unui pisoi căzut într-o fântână secată, aflată în curtea gospodăriei, apel în urma căruia, la adresa indicată a fost mobilizat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Valea lui Mihai”, transmite ISU Bihor.

Pisicuța a fost predată, în siguranță, proprietarei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.