Skip to main content

FOTO Mașină cu roțile în sus, în urma unui accident! Intervenție de urgență a salvatorilor

O mașină a ajuns cu roțile în sus, în urma unui accident petrecut în această după amiază.

Două autoturisme au fost implicate, iar unul s-a răsturna și a ajuns pe plafon.

Accidentul s-a petrecut în municipiul Petroșani în zona Dacia. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, ambulanțe și polițiști.

Două victime au fost scoase de pompieri din autoturismul răsturnat. Una dintre ele a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

In urma accidentului, 2 persoane sunt accidentate, dintre care una cu leziuni minore, care a refuzat transportul la spital, iar cealalta constienta, cooperanta, dar cu cu traumatisme, a fost evaluata si transportata de catre echipajul SAJ cu medic, la UPU Petrosani. Echipajul de pompieri asigura masuri psi la locul accidentului, sablare carosabil si supravegherea locului accidentului pana la sosirea echipajului de criminalistica”, transmite ISU Hunedoara.

Polițiștii hunedoreni ajunși la fața locului au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească modul în care s-a petrecut accidentul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.