Skip to main content

FOTO Crăciunul a venit mai devreme pentru deținuții din Penitenciarul Timișoara! Au petrecut alături de copiii lor, o zi întreagă!

Deținuții din Penitenciarul Timișoara au avut ocazia să petreacă o zi specială alături de copiii lor, chiar înainte de sărbători.

”O zi cu tata” a fost evenimentul organizat de reprezentanții Penitenciarului, pentru a aduce un strop de speranță persoanelor private de libertate, iar întreaga familie să se reunească de sărbători.

Micuții au putut să petreacă o zi alături de părinții lor și să se joace împreună, au luat masa și au asistat la un spectacol de colinde susținut chiar de cei din spatele gratiilor, dar și de corul Bisericii Aletheia.

Evenimentul a fost unul de suflet și a avut loc la Centrul Creștin Aletheia de pe strada Liviu Rebreanu din Timișoara.

Scopul evenimentului este acela de reafirmare a valorilor și tradițiilor românești autentice, reconectarea persoanelor private de libertate cu familiile de proveniență, dar și reintegrarea acestora prin implicarea societății”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Timișoara.

Și pentru ca ziua să fie una de neuitat, a final copiii vor primi cadouri din partea reprezentanților Penitenciarului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.