Skip to main content

FOTO Cățeluș salvat după ce a căzut într-un bazin dezafectat! Un pompier a intrat într-o conductă îngustă pentru a-l scoate afară

Un cățeluș a fost salvat astăzi de pompieri, după ce patrupedul a căzut într-un bazin dezafectat și de frică a intrat într-o conductă de alimentare a acestuia.

Pompierii au fost alertați de o femeie din localitatea Suncuiuș din județul Bihor, care a văzut câinele în bazinul adânc de circa 2,5 metri, de pe amplasamentul unei foste balastiere.

În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de pompieri, însă cățelul speriat a intrat într-o conductă îngustă din bazin.

Apelul, care sesiza pericolul în care se afla animalul, a fost primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 09.35, moment în care, pentru gestionarea situației, a fost alertat un echipaj al Stației de Pompieri Aleșd. Sosiți la locul indicat de apelantă, pompierii au constatat că puiul de câine, care căzuse în bazinul adânc de circa 2.50 metri, fiind speriat, intrase în conducta de alimentare a acestuia, care avea un diametru de doar 40-50 de centimetri”, transmite ISU Bihor.

Pentru salvarea cățelului, doi membri ai echipajului de pompieri au coborât în bazin, iar unul dintre ei a pătruns circa 4-5 metri în interiorul conductei, reușind să evacueze puiul de câine, în siguranță.

Cățelul a fost adus la suprafață și predat teafăr, apelantei, care se afla la fața locului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.