Skip to main content

Fotbalistele de la Banat Girls, implicate în meciurile echipelor naționale! Una dintre jucătoare a și înscris

Banat Girls a avut trei jucătoare convocate la loturile naționale ale României și Republicii Moldova, iar una dintre ele a și înscris.

Nicol Dincă Vuia a fost chemată la lotul național sub 19 ani, care a început meciurile din preliminariile Campionatului European de anul viitor din Lituania. În prima partidă din grupă, România a încheiat la egalitate, 3-3, cu selecționata  Slovaciei, iar golul egalizator i-a aparținut fotbalistei noastre. Nicol a punctat cu o lovitură de cap, după o centrare a Clarei Roșu, și a fost integralistă în acest duel. Jucătoarea noastră a jucat tot meciul și în duelul câștigat de tinere tricolore cu 1-0 în fața Kazahstanului. Odată cu această victorie, România s-a calificat în faza a doua a preliminariilor, care se va disputa în primăvara anului viitor.

Claudia Bistrian este a doua fotbalistă a echipei noastre convocată la echipa națională, de această dată la reprezentativa de senioare. Claudia nu a evoluat în partida pierdută cu 6-0 în Finlanda, în penultima etapă din UEFA Nations League. Jucătoarea noastră a făcut însă parte din primul 11 și a jucat până în minutul 74 al întâlnirii cu Croația, când a fost înlocuită de Ana Vlădulescu. Tricolorele au fost învinse cu 1-0 de selecționata Croației și au retrogradat în liga C din competiție.

A treia jucătoare a echipei noastre chemată la echipa națională a fost Mihaela Cătărău, componenta a primei reprezentative a Republicii Moldova, tot pentru partidele din UEFA Nations League. În meciul de săptămâna trecută, încheiat la egalitatre, 0-0, cu selecționata Maltei, Mihaela a intrat în teren în minutul 78 în locul fostei jucătoare a Universității Olimpia Cluj, Veronica Cojuhari.

În al doilea duel, cel pe care Republica Moldova l-a disputat în Andorra, Mihaela a intrat în teren în minutul 80, când a înlocuit-o pe aceeași Veronica Cojuhari. Republica Moldova a obținut tot o remiză albă și în această întâlnire.

Cele trei fotbaliste vor reveni la echipa de club și vor continua pregătirea pentru ultimul meci din acest an, cel de pe teren propriu cu Politehnica Timișoara, programat sâmbătă, de la ora 13:00.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.