Skip to main content

Fostul preşedinte al CJ Arad merge la puşcărie! A fost condamnat definitiv

Zi neagră pentru fostul lider al administraţiei judeţene Arad, Nicolae Ioţcu, în cazul căruia s-a dat astăzi sentinţa definitivă.

Magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara, unde s-a judecat recursul formulat de Ioţcu, la decizia primei instanţe, au respins toate apelurile formulate.

CITEŞTE ŞI: DRAMĂ: Un bărbat şi fiica lui de 11 ani au murit înecaţi

Nicolae Ioţcu a primit pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă. Instanţa i-a aplicat şi pedepse complementare, privind interzicea unor drepturi, precum acela de a fi ales în cadrul autorităţilor publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a profesa meseria de care s-a folosit la savârşirea infracţiunii sau de a ocupa funcţii de conducere în cadrul unei instituţii publice.

CITEŞTE ŞI: Controale în piețele volante! Cum vindea un comerciant produsele lactate?

De asemenea, magistraţii au hotărât confiscarea sumelor de 35.000 lei şi 10.000 euro pe care le-a primit Ioţcu şapgă, şi au menţinut sechestru asigurator pentru suma de 21.800 euro.

Nicolae Ioţcu a fost prins în flagrant, în timp ce primea mită 10.000 de euro, bani care reprezentau o tranşă dintr-o şpagă pretinsă de la o firmă care urma să furnizeze aparatură medical pentru Spitalul Judeţean din Arad.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.