Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

S-a întâmplat pe raza oraşului Recaş, în miez de noapte, iar şoferul mainii a refuzat să tragă pe dreapta

CITEŞTE ŞI: Aproape 2.000 de infectaţi cu coronavirus! Ultimele raportări cuprind şi 43 de morţi

“Polițiștii Orașului Recaș aflați în serviciu au pornit în urmărirea unui autoturism pe strada Râsăritului din localitate, al cărui conducător a evitat organele de poliție la vederea acestora și  nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție. În urmărirea autoturismului polițiștii au efectuat un număr de patru focuri de avertisment în plan vertical, acesta fiind depistat pe raza DC 67”, transmite IPJ Timiş.

În momentul în care poliţiştii au reuşit să îl ajungă, au constatat că şoferul mirosea puternic a alcool.

A refuzat însă să sufle în etilotest şi de asemenea a refuzat ă să permită recoltarea de probe biologice, în momentul în care a fost dus la spital.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au stabilit că bărbatul, de 26 de ani, nu deținea permis de conducere, având permisul de conducere suspendat”, mai spun cei de la IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Noile restricţii, în lupta cu COVID – 19! Vezi aici textul integral al Ordonanţei Militare nr. 4

Bărbatul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat și pentru refuz de prelevare mostre biologice.

De asemenea el a fost amendat pentru că nu a respectat Ordonanța Militară nr. 3, pentru încălcarea măsurilor de restricționare a circulației.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.