Skip to main content

Focuri de armă, la o petrecere! Polițiștii au intervenit în forță, pentru aplanarea unui scandal

A fost scandal monstru într-o familie pentru care a petrecut ziua de duminică a decurs normal, până când un bărbat și-a băut mințile.

Omul, din localitatea Vânători, județul Arad, a început să se certe cu rudele, după masa de prânz, iar când lucrurile au degenerat, acestea au sunat la 112.

La fața locului a ajuns de urgență un echipaj de polițiști de la Chișineu-Criș, însă bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a devenit și mai recalcitrant.

În zadar s-au chinuit rudele și agenții să îl calmeze. Acesta a început să amenințe pe toată lumea și nu a putut fi imobiblizat nici măcar când polițiștii au folosit spray-ul lacrimogen.

În cele din urmă, oamenii legii s-au văzut nevoiți să facă uz de armamentul din dotare cu care au tras două focuri de avertisment, în plan vertical.

„În ziua de 3 decembrie a.c., în jurul orei 14:10, polițistii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost solicitați, direct, să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie, în localitatea Vânători. La fața locului, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, care, sub influența alcoolului, a continuat să facă scandal, devenind și mai recalcitrant. Polițiștii sosiți la fața locului au imobilizat bărbatul recalcitrant după tragerea a două focuri de armă, fără a fi rănită nicio persoană. În prealabil, a fost folosit spray-ul lacrimogen, la fața locului fiind solicitate și alte echipaje, în sprijin”, transmite IPJ Arad.

Într-un final, bărbatul de 33 de ani a fost încătușat și dus la Secția de Poliție.

Și rudele sale au fost duse la audieri, pentru ca polițiștii să stabilească exact, de la ce a pornit scandalul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.