Focar de infecție într-o grădiniță din Timișoara, după ce oamenii străzii s-au adăpostit acolo!

Polițiștii locali au ridicat în această dimineață 12 persoane, care s-au adăpostit în clădirea unei grădinițe din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: I-a dat cu toporul în cap! Plină de sânge, victima s-a prăbuşit la pământ

Oamenii fără adăpost s-au aciuat într-unul din corpurile aparținând Grădiniței cu Program Prelungit nr. 14, de pe Bulevardul 16 Decembrie, și au strâns în jurul lor tot felul de gunoaie. În plus, printre cei 12 se aflau și copii mici cu vârste între 8 luni și 5 ani, din localitățile Reșița și Brașov. Mai mult, clădirea respectivă reprezintă și un real pericol fiind în stare avansată de degradare.

Mamele celor trei copii împreună cu aceștia au fost predate la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Centrul din Piața Regina Maria. Ceilalți 6 adulți au fost predați centrului de pe str. Telegrafului, după ce au fost luați în evidențe de polițiștii locali”, spun polițiștii locali. 

oamenii strazii 1

Totodată au fost demarate procedurile pentru igienizarea locației și se vor face demersurile pentru îngrădirea spațiului respectiv astfel încât să nu mai fie posibilă pătrunderea persoanelor fără adăpost.

CITEȘTE ȘI: Ştim când se deschide complet, circulaţia rutieră prin pasajul Popa Şapcă! Ce anunţ a făcut azi, Nicolae Robu?

Anul acesta polițiștii locali au mai identificat un număr de 55 adăposturi improvizate în care locuiau oameni ai străzii, în fiecare din aceste cazuri efectuându-se demersurile pentru igienizarea locațiilor și predarea persoanelor depistate la centrele sociale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.