Skip to main content

Fiul unei femei dispărute, cere ajutor tuturor pentru a-și găsi mama! Și Poliția a început o anchetă

O femeie de 34 de ani a dispărut fără urmă de patru zile! Fiul acesteia a sunat la Poliție pentru a cere ajutor.

Sâmbătă, în jurul orei 13:30, Poliția Orăștie a fost sesizată de un fiul femeii, ca mama sa, Paraschiv Daniela Elena, din comuna Beriu, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a revenit.

Polițiștii au ajuns la locuința acesteia, unde au stat de vorbă cu tatăl femeii, care le-a povestit oamenilor legii că vineri, în data de 25 august, în jurul orei 10:00, fiica lui a plecat în mod voluntar de la domiciliu.

Aceasta se pare că a mai plecat de la domiciliu, revenind, însă, ulterior.

Femeia prezintă următoarele semnalmente: ochi căprui, păr șaten, înălțime 1,55m, 50 kg., iar în momentul plecării purta: o bluză de culoare închisă și pantaloni bleumarin închis.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării femeii, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.