Firmele timişene, invitate de CCIAT într-o misiune economică în Statele Unite!

CCIA Timiș lansează o nouă misiune economică în Statele Unite ale Americii.

Seria misiunilor economice anuale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în Statele Unite ale Americii continuă cu o misiune economică multisectorială care va avea loc la New York, Washington și Las Vegas, în perioada 28 august – 7 septembrie 2018.

În funcţie de interesul participanţilor, vor fi organizate întâlniri de afaceri menite intensificării relaţiilor comercial-economice româno-americane, identificării de noi posibilităţi de colaborare, stabilirii de contacte de afaceri directe cu firme americane interesate în a face afaceri cu parteneri români. 

Anul trecut, în perioada 20 noiembrie – 1 decembrie, 13 firme timișene au luat parte la o misiune economică similară, în cadrul căreia a fost vizitat Salonul Internațional Auto Show Las Vegas iar cu sprijinul Consulatelor Generale ale României de la New York și Los Angeles și al Camerei de Comerț Româno-Americane au avut loc întâlniri B2B pe domenii de interes 

Costul participării la misiunea economică este 2.370 Euro pentru firmele membre ale CCIAT şi include:Transport cu avion pe ruta Belgrad – New York – Washington – Las Vegas și retur;Cazare 10 nopți în cameră dublă la hoteluri de 3 și respectiv 4 stele; Transferuri aeroport – hotel – aeroport; Asistenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii economice.

Data limită de confirmare este 4 mai 2018. Datorită creşterii preţului biletelor de avion, costul deplasării va creşte funcţie de data confirmării şi rezervării biletului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.