Finanțările sportive, blocate de primar! Robu: „Nu putem susține pasiunile tuturor celor care vor să facă sport”

Primăria a pus la bătaie bani pentru proiectele sportive ale cluburilor și asociațiilor din oraș. Lista cu cele admise a fost făcută publică, însă acesta a fost blocată de primarul Robu.

Edilul orașului s-a arătat indignat de felul în care banii au fost împărțiți de Direcția pentru Sport a Primăriei, care a încercat să împingă fonduri către cât mai multe asociații.

Se înțelege foarte greu că eu nu concep să disipăm resurse, în nimic. Dacă am reușit atâtea realizări s-a datorat faptului că am gestionat corect banii publici. Noi nu putem susține pasiunile tuturor celor care vor să facă sport. Să-și găsească sponsori, la privat”, a spus Robu, care a declarat că ar vrea ca banii să se ducă în cât mai puține părți, dar în sume considerabile.

LISTA COMPLETĂ PROPUSĂ PENTRU FINANȚARE POATE FI CONSULTATĂ AICI

Practic, primarul Nicolae Robu vrea ca banii de care dispune municipalitatea pe acest palier să se ducă spre sporturile de care se bucură cei mai mulți timișoreni: fotbal, rugby, handbal și baschet.

Noi trebuie să ne concentrăm asupra acelor sporturi care crează imagine orașului: fotbal, handbal, baschet, rugby. Nu putem să susținem mii de echipe din același sport căci resursele nu pot fi dispersate.
Discut o chestiune de principiu, nu am nimic cu nimeni care face sport, ba din contă aceștia au toată stima mea. Dar ca om rațional nu pot despersa resursele și să nu se vadă nimic în urmă”, a mai explicat primarul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.