Skip to main content

Finanțările sportive, blocate de primar! Robu: „Nu putem susține pasiunile tuturor celor care vor să facă sport”

Primăria a pus la bătaie bani pentru proiectele sportive ale cluburilor și asociațiilor din oraș. Lista cu cele admise a fost făcută publică, însă acesta a fost blocată de primarul Robu.

Edilul orașului s-a arătat indignat de felul în care banii au fost împărțiți de Direcția pentru Sport a Primăriei, care a încercat să împingă fonduri către cât mai multe asociații.

Se înțelege foarte greu că eu nu concep să disipăm resurse, în nimic. Dacă am reușit atâtea realizări s-a datorat faptului că am gestionat corect banii publici. Noi nu putem susține pasiunile tuturor celor care vor să facă sport. Să-și găsească sponsori, la privat”, a spus Robu, care a declarat că ar vrea ca banii să se ducă în cât mai puține părți, dar în sume considerabile.

LISTA COMPLETĂ PROPUSĂ PENTRU FINANȚARE POATE FI CONSULTATĂ AICI

Practic, primarul Nicolae Robu vrea ca banii de care dispune municipalitatea pe acest palier să se ducă spre sporturile de care se bucură cei mai mulți timișoreni: fotbal, rugby, handbal și baschet.

Noi trebuie să ne concentrăm asupra acelor sporturi care crează imagine orașului: fotbal, handbal, baschet, rugby. Nu putem să susținem mii de echipe din același sport căci resursele nu pot fi dispersate.
Discut o chestiune de principiu, nu am nimic cu nimeni care face sport, ba din contă aceștia au toată stima mea. Dar ca om rațional nu pot despersa resursele și să nu se vadă nimic în urmă”, a mai explicat primarul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.