Festivalul Luminii readuce magia în Timișoara după o lungă perioadă de pauză

Cercetașii pregătesc o nouă ediție a Festivalului Luminii, pentru a îndemna publicul timișorean să aprecieze frumusețea lucrurilor mărunte. Evenimentul a ajuns la cea de-a XI-a ediție și se va avea loc duminică, 7 mai, în Parcul Central.

Festivalul Luminii este un eveniment organizat în sincron în mai multe locații din România, cu scopul de a oferi comunității un strop din bucuria și magia lucrurilor mărunte, un spațiu liniștit, în care să deconecteze participanții de la agitația cotidiană și care să îi aducă mai aproape unii de alții.

Tema ediției din anul acesta este „Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte”, iar cercetașii au pregătit câteva ateliere și activități menite să surprindă. Participanții sunt invitați să își petreacă după-amiaza, cât mai creativ posibil, la atelierele de pictură și origami, însă nu lipsesc nici de această dată atelierele specifice cercetașilor cum ar fi orientare și supraviețuire în natură, noduri și construcții și jocuri cercetășești, cât și atelierul de prim ajutor organizat de Crucea Roșie.

În cadrul festivalului, am pregătit un concurs pentru pasionații de fotografie care au ocazia să își expună cele mai creative fotografii, iar pentru cei ce îndrăgesc muzica, atmosfera va fi întreținută de tinerele talente. Pentru cei care își doresc să se relaxeze după o săptămână lungă, cercetașii au pregătit o zonă de relaxare înconjurată de lumină și magie, iar dacă încă mai ai energie, ești invitat să îți inviți prietenii la o luptă cu arme de spumă. O dată cu lăsarea întunericului, parcul se va lumina datorită miilor de gulguțe (cutii de hârtie cu o lumânare înăuntru), iar cei de la Deep6 Project vor susține un spectacol de jonglerii cu foc.

Accesul la eveniment este liber, Festivalul Luminii fiind ocazia perfectă de a vă petrece timpul împreună cu prietenii sau familia. Cercetașii vă invită să aflați mai multe despre aceștia și să redescoperiți frumusețea lucrurilor mărunte alături de ei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.