Skip to main content

Femeie ameninţată cu arma, după o ceartă între vecini! Ce au descoperit poliţiştii, care anchetează cazul?

Scandal monstru, în această dimineaţă, în apropiere de Lugoj, unde doi vecini s-au luat la ceartă, pe tema unor pomi fructiferi.

Este vorba despre o femeie şi un bărbat din localitatea Valea Lungă Română, care au mai avut dispute de-a lungul timpului, însă acum lucrurile au degenerat.

CITEŞTE ŞI: Anunţ de interes public! Primăria Jebel solicită aviz de gospodărire a apelor!

Bărbatul, de 38 de ani, cunoscut cu tulburări psihice, şi-a ieşit din minţi şi a scos o armă cu care şi-a ameninţat vecina.

Speriată, femeia a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor, iar poliţiştii care au ajuns de urgenţă la locul incidentului au descoperit că arma era una de tip airsoft.

Chiar şi aşa, agresorul a fost ridicat de poliţişti şi dus la Clinica de Psihiatrie din Timişoara.

„La data de 12.03.2024, în jurul orei 08:10, polițiștii lugojeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 38 de ani, ar fi amenințat cu o armă o vecină, în localitatea Valea Lungă Română.Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că arma este una tip airsoft nesupusă autorizării, aceasta fiind ridicată de polițiști.Bărbatul a fost condus la Clinica Psihiatrică din Timișoara”, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.