Descoperire macabră! Femeia dispărută a fost găsită moartă, iar lângă ea era un bilet de ADIO

Femeia dispărută de mai bine de o săptămână din Timișoara, a fost găsită astăzi! Din păcate era moartă.

Trupul femeii a fost găsit de un trecător, în spatele Grădinii Zoologice din Timișoara, la Pădurea Verde. Omul a sunat imediat la 112, iar mai mulți polițiști au împânzit zona.

CITEȘTE ȘI: Ați văzut-o? Familia o caută cu disperare!

În jurul trupului neînsuflețit au fost găsite mai multe pastile, semn că femeia s-a sinucis, așa cum a amenințat atunci când a plecat de acasă. 

Femeia a lăsat și un bilet de adio, care a fost găsit de criminaliști, chiar lângă cadavru. Deși nu și-a explicat gestul extrem, timișoreanca și-a cerut scuze rudelor, pentru suferința pe care le-a provocat-o, luându-și viața.

Victima avea 47 de ani și a fost dată dispărută, pe data de 21 februarie. Trecuse printr-un divorț, iar de o perioadă se afla într-o stare de depresie profundă.

Femeia a lăsat în urmă, o fiica de 16 ani.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.