Skip to main content

Expoziție de mesaje, la Timișoara! Când va avea loc ineditul eveniment?

Expoziție inedită, la Timișoara timp de 3 săptămâni.

Florin Arhire aka Florinakkis își pune semnătura pe un nou proiect inedit. Pastrând linia neconvențională a suportului pe care expune, Florinakkis surprinde de data aceasta cu… tricouri! Tricouri-suport pentru personajul central al acestei expoziții: mesajul.

Mesajele scrise sunt o nouă formă de a transmite, în mod silențions, dar extrem de vulcanic, situații, probleme, realități. Ele denotă solidaritate, propun schimbare și îndeamnă la rezistență. Dacă aceste mesaje devin voci și comportamente în sfera publică, lumea noastră ar fi în mod cert altfel. Din 3 martie, 1% se contopeste cu restul de 99% pentru că demersul vizual propus mine, susține contopirea “noi” vs. “voi”. Ne trezim, deci, și intrăm într-un univers al mesajelor acide, puternice, susținute de asocieri între lumi pe care le credeam paralele”, spune Florinakkis.

Artistul spune start exercițiului-provocare pentru ochi și minte – vineri, 3 martie, de la ora 18.00 la Galeria Pygmalion. Expoziția rămâne deschisă până în 21 martie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.