GALERIE FOTO: Expo Mobila Timişoara 2022 și-a deschis porțile!

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la cea de-a treia ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA și-a deschis astăzi porțile, iar publicul va putea până duminică să treacă pragul Centrului Regional de Afaceri al CCIAT, unde va găsi cele mai noi modele din domeniul mobilei.

CITEŞTE ŞI: Exponatul lunii septembrie la Muzeul Banatului: fragment dintr-un femur de mamut, descoperit pe malul râului Timiș

Evenimentul se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante și reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi  să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA pot fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA.

Mai exact, aici poate fi admirată o gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte, mobilierul este la preţuri de producător, potrivite pentru toate bugetele, produsele pot fi achiziționate pe loc la prețuri speciale, iar doritorii pot obține consiliere în vedea alegerii celor mai bune piese de mobilier.

Programul de vizitare este joi-sâmbătă, între orele 10.00-20.00, iar duminică, între orele 10.00-18.00.

Intrarea este gratuită. 

CITEŞTE ŞI: Pericol de incendii, la Spitalul Municipal Timişoara! Urmează o investiţie de 10 milioane de lei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.