Skip to main content

Exemplu de urmat! Tinerii dintr-o localitate de lângă Timișoara au adunat alimente pe care le-au donat nevoiașilor din comunitate

Mai mulți tineri s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul bătrânilor și a familiilor defavorizate, în această periodă.

Sub sloganul ”Din comunitate pentru comunitate”, tinerii din Sacoșu Turcesc și-au unit forțele pentru a ajuta persoanele aflate în situații dificile în această perioadă de pandemie. 

Tinerii au identificat persoanele nevoiașe din toate comunitățile care fac parte din comuna Sacoșu Turcesc și s-au organizat pentru a aduna în special alimente.

Acțiunea lor a avut succes și au reușit să adune alimente și dulciuri pentru copii. Au distribuit 68 de pachete pentru adulți și 32 de pachete pentru copii. 

În urma mai multor discuții în social media, mi-am dat seama că lumea are nevoie de ajutor acum mai mult ca oricând. Ne-am mobilizat și am reușit sa facem ceva fără precedent pentru această comună și satele aparținătoare, aducând puțină bucurie câtorva zeci de copii și adulți. Faptul ca am putut interactiona cu ei în mod direct, discutând cu acețtia și luand aminte de toate problemele cu care se confruntă, m-a facut să vreau sa mă implic și mai mult în comunitate și viața lor, deoarece, cei mai multi dintre ei nu am niciun sprijin din partea nimănui. Nu pot descrie in cuvinte recunostiinta pe care am simtit o din partea lor in momentul in care le-am oferit plasele cu alimente. A fost ceva deosebit!” spune Bruno Andrei Budur, cel care a avut această inițiativă.

13 1

Am cerut ajutor în comunitate, pentru comunitate. Am reușit pentru prima dată să facem ceva unic, ceva minunat, de suflet, și anume să îi ajutăm pe cei care au avut nevoie de noi. Nu pot descrie în cuvinte ce am simțit când am distribuit pachetele. Oamenii s-au bucurat să ne vadă în pragul porților lor. Am primit înapoi gânduri bune și pupici de la distanță. Ma bucur că am reușit și multumesc tuturor pentru implicare”, spune Andreea Cărăbaş, o tânără din Sacoș care s-a implicat în această acțiune. 

Tot în această perioadă, tinerii din Sacoș au împățit oamenilor din comunitate măști de protecție și declarații pe proprie răspundere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.