Skip to main content

Executare silită! Documentul prin care Primăria Timişoara este anunţată că urmează blocarea conturilor şi sechestrul asigurător

Administraţia Fritz blochează dezvoltarea oraşului, din cauză că nu şi-a respectat angajamentele de plată, conform înţelegerii agreate de Administraţia Fondului de Mediu.

Este vorba despre o datorie de 5,6 milioane de lei, pentru care Primăria a cerut o eşalonare a plăţii, însă nu a respectat termenele convenite.

CITEŞTE ŞI: Foto şi video: Cel mai instagramabil loc din Timişoara! Tunelul iubirii oferă, în aceste zile, un adevărat spectacol vizual şi olfactiv

Acum, AFM informează Primăria că va trece la executarea silită, ceea ce înseamnă că vor fi blocate conturile municipalităţii, iar asta va duce la imposibilitatea de a face alte plăţi.

De asemenea, AFP poate dispune sechestrul asigurător, adică să indisponibilizeze bunuri din patrimoniul Primăriei cu scopul vânzării lor, pentru recuperarea datoriei.

“Municipiul Timişoara – CUI 147565336 nu a respectat termenul de plată aferent declaraţiei lunii 12.2022, conform art. 209 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală (…) Administraia Fondului de Mediu va demara/continua procedurile de executare silită, în condiţiile Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, până la recuperarea integrală a creanţelor cu care debitorul figurează la Fondul pentru Mediu”, se arată în documentul trimis de AFM, Primăriei Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.