Excelența în afaceri, premiată la Timișoara! Cei mai buni oameni de afaceri, recompensați la Topul Firmelor

Camera de Comerţ Timiş a organizazat cea de-a 24-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș pentru 2016.  

Cei mai buni oameni de afaceri din județ au urcat pe scenă, seara trecută, pentru a-și ridica premiile. Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Condițiile de eligibilitate sunt stabilite conform legii. În top sunt admise entitățile care sunt comercianți și îndeplinesc simultan câteva condiții cu privire la datele de bilanț: profit din exploatare pozitivă și cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități.

top 3

Topurile judeţene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime. 

{gallery}Topul Firmelor{/gallery}

Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2016 reunește  8.510 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 28.764 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, vor fi evidenţiate 1.767 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime. Totodată, 110 firme clasate pe primele trei locuri în ultimii șapte ani, au fost distinse cu Trofeul de Excelenţă. 

top 2

Aflat la cea de-a 9-a ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul pe care universităţile de stat timișene le deţin în elita învăţământului academic românesc.

Dacă ediția de anul trecut a stat sub semnul „Timișoara, capitală culturală europeană”, ediția prezentă stă sub semnul „Timișoara, orașul premierelor”, căci realizările Timișoarei care au pus-o pe harta lumii, și-au pus amprenta și asupra Camerei de Comerț din Timiș, marcându-i destinul dar și viitorul. În acest context, CCIAT lansează volumul „CCIA Timiș, sub semnul premierelor”, ediție personalizată a cărții „101 premiere naționale, europene, mondiale timișorene” scrisă de Ioan Hațegan. Sub același semn al premierelor, CCIA Timiș a acordat premii speciale, pentru realizări de excepție și Trofee de Excelență în Afaceri.

top 9

Aflat la cea de-a treia ediție, Trofeul de Excelență pentru Cultură a fost atribuit Teatrului Național „Mihai Eminescu” Timișoara.

Premieră în istoria CCIAT, s-a acordat Trofeul de Excelență pentru Sport, Clubului de Rugby TIMIȘOARA SARACENS, câștigător al Trofeului Național Superliga CEC BANK 2016/2017, pentru palmaresul impresionant, pentru titlurile și trofeele câștigate în competiţiile interne şi internaţionale.

Un premiu special, „Ștafeta generațiilor – Cheia succesului”, a fost înmânat unei firme din domeniul panificației care aniversează 25 de ani de existență pe piața timișeană, timp în care a creat câteva branduri de mare succes.  

top 10

Topul Firmelor reunește anual peste 800 de participanţi, reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, administrația publică, instituții și servicii deconcentrate din teritoriu, magistrați, oficiali ai misiunilor diplomatice în România, universități, instituţii de cultură, asociaţii de afaceri, camere de comerț din țară și străinătate, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş. 

Participanţii la Topul Firmelor din Județul Timiș au avut ocazia să se bucure și de  momente artistice de excepţie. Invitați speciali, Mircea BANICIU și PASĂREA COLIBRI, Corul Operei Române Timișoara, Clubul de dans sportiv Magnum și Mădălin LUCA, un “altfel” de naist.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.