Skip to main content

Este oficial! Transport public gratuit şi mai multe mijloace de transport în comun, în weekendul în care se încheie TM 2023

„Timișoara 2023 la nesfârșit”, evenimentul de închidere a Capitalei Europene a Culturii, pregătește un line-up de artiști internaționali și naționali, printre care Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, EMAA și José González.

Organizatorii se aşteaptă la un public numeros şi, pentru evitarea unor blocaje în trafic, autorităţile locale au decis să acorde gratuitate pe mijloacele de transport în comun.

De asemenea, programul de circulaţie a tramvaielor, autobuzelor şi troleibuzelor va fi prelungit, iar pe anumite trasee va fi suplimentat numărul vehiculelor.

CITEŞTE ŞI: De la turneele anului, la Cupa României! Timișoara își înscrie numele în istoria padelului românesc

Astfel, în acest weekend, programul de circulație se va prelungi cu 1 cursă suplimentară după ora 00:00, pentru următoarele mijloace de transport în comun:

Tramvaiele 1, 2, 9

Troleibuzele 11, 14, 15, 16, 18

Autobuzele 33, 40, E1, E2, E3, E7

„Primăria Municipiului Timișoara vine în sprijinul celor care doresc să ia parte la evenimentele din oraș cu o serie de facilități la transportul în comun. Consiliul Local Timișoara a aprobat astăzi proiectul prin care se acordă gratuitate pe toate liniile de tramvai, autobuz și troleibuz, în perioada 8.12.2023 – 10.12.2023. De asemenea, sunt suplimentate liniile de transport în comun și se prelungește programul de circulație. Mai mult, sâmbătă, 9.12.2023, liniile menționate vor fi suplimentate cu o unitate, tocmai pentru a face față numărului mare de călători”, transmite Primăria Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.