Emoții pentru profesorii debutanți! Mâine are loc examenul de definitivat

166 de cadre didactice debutante din județul Timiș vor susține proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ.

Examenul are loc mâine, 20 aprilie, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național C.D.Loga din Timișoara. Accesul candidaților în centrul de examen la proba scrisă se face în intervalul 8.00-8.45, iar durata examenului este de 4 ore.

Rezultatele la proba scrisă se vor afișa marți, 25 aprilie 2017. Eventualele contestații se vor depune în zilele de 25 și 26 aprilie 2017, iar afișarea rezultatelor finale este planificată pentru data de 30 aprilie  2017.

Nota minimă de promovare a examenului este 8. Cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.