Emoții pentru profesorii debutanți! Mâine are loc examenul de definitivat

166 de cadre didactice debutante din județul Timiș vor susține proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ.

Examenul are loc mâine, 20 aprilie, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național C.D.Loga din Timișoara. Accesul candidaților în centrul de examen la proba scrisă se face în intervalul 8.00-8.45, iar durata examenului este de 4 ore.

Rezultatele la proba scrisă se vor afișa marți, 25 aprilie 2017. Eventualele contestații se vor depune în zilele de 25 și 26 aprilie 2017, iar afișarea rezultatelor finale este planificată pentru data de 30 aprilie  2017.

Nota minimă de promovare a examenului este 8. Cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.