Elevii de clasa a II-a, în plină sesiune de evaluare! Ce examene mai au?

Peste 15.000 de elevi din Timiș, de clasa a II-a, a IV-a și a VI-a susțin în această perioadă evaluare națională. 

Primii care au scăpat de emoții sunt micuții de clasa a II-a, care au susținut ieri și astăzi proba la Limba Română, scris și citit, sau la limba maternă. Copiii mai au însă un hop, mâine susțin proba la matematică, iar în data de 13 aprilie elevii care aparțin minorităților naționale vor susține proba la limba română, scris și citit. La nivelul județului Timiș s-au înscris 5.582 de elevi la prima probă, cea de ieri, însă prezenți au fost doar 5.184 de copii. La proba de astăzi, la citire, au fost înscriși 5.581 de elevi, iar prezenți au fost 5.185.

Apoi, la începutul lunii mai, elevii de clasa a IV-a vor fi cei care vor susține testarea. În 3 mai aceștia vor susține examenul la limba română, o zi mai târziu vor fi evaluați la matematică, iar la limba maternă aceștia vor susține examenul în data de 5 mai. 

Tot în luna mai vor fi testați și elevii de clasa a VI-a. În data de 10 vor susține examenul la limbă și comunicare, iar în data de 11 la matematică și științe ale naturii. 

Aceste testări naționale au drept scop evaluarea elevilor din ciclul primar și gimnazial pentru a vedea stadiul cunoștințelor dobândite în anii de studiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.