Elevii de clasa a II-a, în febra examenelor! A început evaluarea naţională

Încep evaluările naţionale a elevilor din clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. La nivelul judeţului Timiş vor fi testaţi în total peste 17.000 de elevi.

CITEŞTE ŞI: Tânără de 20 de ani, ucisă într-un accident cumplit! A intervenit elicopterul SMURD

Primii care au intrat în febra testărilor sunt elevii de clasa a II-a. Astăzi dau examenul la Limba Română scris, sau limba maternă. Copiii au avut la dispoziție 30 de minute pentru a rezolva exercițiile şi au fost supravegheați de invățătoarea de la clasă și de un alt profesor. Mâine vor fi testaţi la Citire, iar miercuri la matematică. În 10 mai, elevii care aparţin minorităţilor naţionale vor da examenul la Limba Română scris şi citit.

Săptămâna viitoare vor fi testaţi elevii de clasa a IV-a. În 15 mai vor fi examinaţi la Limba Română,  miercuri, 16 mai la matematică, iar joi vor fi testaţi elevii ce aparţin minorităţilor naţionale, la limba maternă.

Ultimii care vor fi evaluaţi sunt elevii de clasa a VI-a. Astfel în data de 23 mai vor susţine evaluarea naţională la limbă şi comunicare,  iar joi, 24 mai vor fi testaţi la matematică sau ştiinţe ale naturii.

CITEŞTE ŞI: Trei zile de concerte rock, la festivalul SoundArt din Timișoara

Notele se afla in cel mult 7 zile si nu se trac in catalog.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.