Elevii de clasa a II-a au susținut astăzi examenul la matematică!

Astăzi a fost cea de-a treia zi de examen pentru micuții de clasa a II-a. Aceștia susțin evaluarea națională, ce au ca scop verificarea cunoștințelor elevilor, dobândite până acum.

Peste 5.000 de elevi de clasa a II-a au fost înscriși pentru a susține această testare. La proba de astăzi, cea la matematică în limba română au fost prezenți 5.077 de copii, în timp ce la matematică în limba maternă au paricipat 375 de elevi.

Elevii care aparțin minorităților mai au mâine de susținut ultima probă, iar pentru restul examenul s-a încheiat.

Apoi, la începutul lunii mai, elevii de clasa a IV-a vor fi cei care vor susține testarea. În 3 mai aceștia vor susține examenul la limba română, o zi mai târziu vor fi evaluați la matematică, iar la limba maternă aceștia vor susține examenul în data de 5 mai. 

Tot în luna mai vor fi testați și elevii de clasa a VI-a. În data de 10 vor susține examenul la limbă și comunicare, iar în data de 11 la matematică și științe ale naturii. 

Aceste testări naționale au drept scop evaluarea elevilor din ciclul primar și gimnazial pentru a vedea stadiul cunoștințelor dobândite în anii de studiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.