Skip to main content

Efectele relaxării! A doua zi consecutiv cu peste 200 de cazuri noi de coronavirus, după ce săptămâna trecută numărul acestora scăzuse

Numărul cazurilor noi de infectate cu COVID-19 rămâne în continuare peste 200, după ce mai multe zile la rând a coborât sub acest prag.

CITEȘTE ȘI: Video: Momentul atacului dintr-o farmacie din Timişoara! Agresorul a sunat la 112 şi s-a predat

De ieri până azi au fost înregistrate 213 cazuri noi. Numărul total al persoanelor infectate, de la începutul epidemiei și până acum au fost confirmate 18.283 de cazuri.

Din numărul total de îmbolnăviri, 11.630 de oameni s-au vindecat.

În schimb 1.193 de pacienți infectați cu noul coronavirus au murit.

În momentul de față pe secțiile ATI ale spitalelor din țară sunt internați 177 de pacienți.

De la începutul epidemiei de coronavirus și până acum au fost făcute peste 377.000 de teste.

CITEŞTE ŞI: Video şocant: Bebeluş de două luni, aruncat la pământ, de propria mamă! Micuţul are craniul fisurat

În Timiș, în ultimele două zile nu au fost înregistrate două cazuri noi de îmbolnăvire. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor în cel mai vestic județ al țării este de 498.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.