Skip to main content

Două fete de 15 ani, dispărute fără urmă! Familiile acestora sunt disperate! Cele două au plecat împreună în parc, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ele

Două adolescente de 15 ani au dispărut fără urmă, iar familiile au alertat Poliția.

Fetele au dispărut de ieri seară, însă părinții au așteptat să se întoarcă acasă așa că au sesizat poliția, noaptea trecută.

Laib Diana Iulia (foto stânga) are 15 ani și a plecat de acasă din municipiul Petroșani, ieri dimineață în jurul orei 11.00. Aceasta urma să meargă la o prietenă care locuiește în Petrila.

În data de 08 octombrie 2023, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie din Petroșani cu privire la faptul că, fiica sa, Laib Diana Iulia, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora a plecat voluntar împreună cu o prietenă în vârstă de 15 ani, la data de 07 octombrie 2023, în jurul orei 11.00, către orașul Petrila, unde locuiește prietena sa, însă nu a mai revenit la domiciliu”, transmite IPJ Hunedoara.

Fata are următoarele semnalmentele: înălțime de aproximativ 1.60 -1.65 m, constituție atletică, păr lung, culoarea tenului este deschisă, nu poartă ochelari, față rotundă, ochi căprui.

În momentul plecării, era îmbrăcată cu pantaloni jeans negri hanorac negru şi purta pantofi sport roz, cu dungi albe.

Fata a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind identificată ulterior pe raza Municipiului Petroșani.

Și cealaltă adolescentă, Mândru Nicola Denisa (foto dreapta) a fost dată dispărută de tatăl său.

În data de 08 octombrie 2023, în jurul orei 09:00, Poliţia Orașului Petrila a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, fiica sa, Mândru Nicola – Denisa, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă în data de 07 octombrie 2023, în jurul orelor 20.00 și nu a mai revenit la domiciliu. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că minora Mândru Nicola – Denisa a plecat cu Laib Diana-Iulia, din Petroșani, cu care este colegă de clasă spunându-i tatălui ei că merg în parc, însă nu a mai revenit la domiciliu”, transmite IPJ Hunedoara.

Semnalmentele fetei sunt: înălțime de aproximativ 1.65 m, constituție atletică, păr lung, șaten, culoarea tenului este deschisă, față rotundă, ochi căprui, fără semne particulare sau tatuaje, fiind îmbrăcată cu pantaloni blugi de culoare albastră cu tăieturi, hanorac roșu și pantofi sport de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Persoanele care dețin informații utile depistării minorei sunt rugate să apeleze Poliția, la numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.