Skip to main content

Două fete de 15 ani, dispărute fără urmă! Familiile acestora sunt disperate! Cele două au plecat împreună în parc, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ele

Două adolescente de 15 ani au dispărut fără urmă, iar familiile au alertat Poliția.

Fetele au dispărut de ieri seară, însă părinții au așteptat să se întoarcă acasă așa că au sesizat poliția, noaptea trecută.

Laib Diana Iulia (foto stânga) are 15 ani și a plecat de acasă din municipiul Petroșani, ieri dimineață în jurul orei 11.00. Aceasta urma să meargă la o prietenă care locuiește în Petrila.

În data de 08 octombrie 2023, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie din Petroșani cu privire la faptul că, fiica sa, Laib Diana Iulia, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că minora a plecat voluntar împreună cu o prietenă în vârstă de 15 ani, la data de 07 octombrie 2023, în jurul orei 11.00, către orașul Petrila, unde locuiește prietena sa, însă nu a mai revenit la domiciliu”, transmite IPJ Hunedoara.

Fata are următoarele semnalmentele: înălțime de aproximativ 1.60 -1.65 m, constituție atletică, păr lung, culoarea tenului este deschisă, nu poartă ochelari, față rotundă, ochi căprui.

În momentul plecării, era îmbrăcată cu pantaloni jeans negri hanorac negru şi purta pantofi sport roz, cu dungi albe.

Fata a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind identificată ulterior pe raza Municipiului Petroșani.

Și cealaltă adolescentă, Mândru Nicola Denisa (foto dreapta) a fost dată dispărută de tatăl său.

În data de 08 octombrie 2023, în jurul orei 09:00, Poliţia Orașului Petrila a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, fiica sa, Mândru Nicola – Denisa, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă în data de 07 octombrie 2023, în jurul orelor 20.00 și nu a mai revenit la domiciliu. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că minora Mândru Nicola – Denisa a plecat cu Laib Diana-Iulia, din Petroșani, cu care este colegă de clasă spunându-i tatălui ei că merg în parc, însă nu a mai revenit la domiciliu”, transmite IPJ Hunedoara.

Semnalmentele fetei sunt: înălțime de aproximativ 1.65 m, constituție atletică, păr lung, șaten, culoarea tenului este deschisă, față rotundă, ochi căprui, fără semne particulare sau tatuaje, fiind îmbrăcată cu pantaloni blugi de culoare albastră cu tăieturi, hanorac roșu și pantofi sport de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi în vederea depistării minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Persoanele care dețin informații utile depistării minorei sunt rugate să apeleze Poliția, la numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.