Skip to main content

Domeniul Regal Săvârșin se deschide publicului la 1 Mai!

Începând cu duminică, 1 mai, Parcul și Satul Regal se redeschid pentru public! La eveniment va participa şi Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi a ASR Principelui Radu. În deschidere va avea loc şi un concert al Filarmonicii Arad.

Începând din acest weekend, Parcul și Satul Regal vor putea fi vizitate în fiecare săptămână în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între ora 9.00 și ora 18.00.

Vizitarea parcului are loc în prezența unui ghid. În afară de parc însă, vor putea fi vizitate Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Magazinul de Suveniruri și Casa Ceaiului, unde vizitatorii vor putea servi cafea, ceai, sucuri de fructe și patiserie locală.

Preţul unui bilet pentru vizitarea domeniului este de 30 de lei iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere de 50%.

Pentru grupuri se pot face programări la numărul de telefon 0743 183 181 sau la adresa de e-mail contact@savarsinregal.ro/.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.