Skip to main content

Doi bărbați din Timiș care i-au atacat și amenințat cu moartea pe polițiști, trimiși în judecată!

Doi frați din Timiș au fost reținuți și arestați, după ce au atacat și amenințat un echipaj de poliție, care i-a oprit în trafic.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 11 aprilie.  În jurul orei 22:45, un echipaj de poliție format din doi agenți din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou, în fața unui imobil din localitatea Foeni, au oprit pentru control un autovehicul marca VW, de culoare gri.

În momentul opririi cei doi frați, care se aflau în mașină, au coborât și au început să-i amenințe cu moartea cei doi agenți de poliție, aruncând cu pietre înspre aceștia și strigând că îi omoară și că îi cunosc. În acel moment, agenții de poliție i-au somat să înceteze, însă unul dintre inculpați s-a urcat la volanul autovehiculului și l-a condus în curtea imobilului în fața căruia fuseseră opriți, în timp ce fratele său a continuat să arunce cu pietre spre polițiști.

După ce a băgat mașina în curte, șoferul a ieșit în fața casei cu un par în mână, mergând spre agenții de poliție, în timp ce-i amenința cu moartea. În acel moment, unul dintre agenți a tras două focuri de avertisment în plan vertical, iar celălalt agent a executat un foc de avertisment.

Cei doi bărbați nu au fost intimidați de polițiști și au continuat să-i amenințe cu moartea, astfel că agenții de poliție au folosit spray-ul iritant lacrimogen, moment în care cei doi au intrat în curtea imobilului continuând să amenințe cu moartea agenții de poliție, iar după un timp s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii au chemat întăriri, iar la locul faptei au sosit și alte echipaje de poliție. În urma căutărilor, în jurul orei 01:00 noaptea, cei doi au fost găsiți și identificați.

Cei doi frați au fost reținuți, iar acum procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunilor concurente de ultraj.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.