Skip to main content

Doi atleți ai Politehnicii Timișoara, pe podium, în cadrul unor competiții internaționale!

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Gabriel Voicu s-a aflat printre sportivii care au participat duminică, 12 mai, la „Papaflessia International Athletics”, un concurs internațional care adună la start sute de sportivi de top care a avut loc în Kalamata, oraș situat în sudul Greciei.

Atletul Politehnicii Timișoara s-a remarcat în proba de 800 de metri, pe care a terminat-o pe poziția a doua, în spatele polonezului Patryk Sieradzki. Cristian Gabriel Voicu a trecut linia de finish în 1:47.59, ceea ce înseamnă un nou record personal.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, o altă atletă legitimată la Politehnica Timișoara, Anita Zaro, plecată la studii în Statele Unite ale Americii, s-a remarcat la „MAC Conference Outdoor Championship”, care a avut loc în Detroit.

Zaro s-a aflat la startul cursei de 3000 de metri obstacole, unde a terminat pe locul 3, în 10:24.26. Și în cazul ei este vorba despre un record personal.

Antrenorul secției de atletism este Daniel Chirilă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.