Doamnele și domnișoarele din vestul țării, ”amendate” cu flori, de ziua lor!

Polițiștii din vestul țării continuă tradiția, și le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, flori, în această zi specială. 

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită pe data de 8 Martie, este o ocazie pentru fiecare de a aduce bucurii şi a oferi simboluri de apreciere pentru cele mai apropiate şi mai apreciate reprezentante ale sexului frumos.

CITEȘTE ȘI: Anchetă de amploare, în cazul fetiţei de 8 ani care apare în filmări pornografice!

Dacă pe data de 1 martie poliţiştii rutieri au oprit zeci de şoferiţe pentru a le „amenda” cu mărțișoare, de data aceasta polițiștii timișeni au ieșit din nou în stradă, unde au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor trase pe dreapta. 

 timis 23 1

Și polițiștii hunedoreni au fost ”la datorie” și au împărțit flori reprezentantelor sexului frumos, oprite în trafic.

 hd 1 1

Polițiștii cărășeni au împărțit și ei flori, în toate orașele din județ. La Arad, oamenii legii au tras pe dreapta șoferițele pentru a le ”amenda” cu o floare de ziua lor.

În Bihor, polițiștii au împărțit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit.

 bh 1 1

Acțiunile polițiștilor vor continua în această iar indiferent de calitatea pe care o vor avea în trafic – de conducătoare auto, pasagere sau pietoni, femeile vor primi flori și felicitări.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.