Doamnele din PNL Timiș, demersuri pentru înființarea unui adăpost destinat victimelor violenței domestice

Organizația de Femei a Partidului Național Liberal Timiș vrea înființarea, la Timișoara, a unui adăpost pentru victimele violenței domestice.

Ideea a fost lansată zilele trecute într-o ședință a organizației, la care a participat și senatorul Alina Gorghiu. Acesta este una dintre prioritățile doamnelor liberale pe 2017 și deja s-a desemnat și o persoană care să se ocupe de demararea proiectului. Este vorba despre Rodica Cojan, actualul director al cantinei sociale din Timișoara.

pnl

”În 25 noiembrie 2016 am participat la un eveniment organizat cu ocazia Zilei internaționale a luptei împotriva violenței asupra femeii. Am hotărât împreună cu colegele din Organizația de Femei a PNL Timiș să facem mai mult decât dezbateri pe această temă și să susținem proiectul de înființare a unui centru pentru victimele violenței domestice. Am solicitat sprijinul Primăriei Timișoara în acest sens. Este primul pas al unui proiect pe care îl va avea OFL în tot județul. Este important ca mesajul și informația să ajungă la cât mai multă lume, în special în mediul rural”, a declarat Sorina Ciurlea, președinte OFL Timiș.

Concret, doamnele liberale vorbesc despre înfiinţarea unui adăpost şi a unui Centru de consiliere pentru victimele violenței domestice, pentru care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, şi-a exprimat deja disponibilitatea de susținere.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.