Distracție la superlativ, în weekend! Mii de tineri, la Check-Out Festival!

Check-Out Festival a garantat distracția pentru mii de tineri, care au trecut pragul festivalului în cele două zile de eveniment.

Artiștii veniți din mai multe colțuri ale lumii, DJ-ii români, interpretările inedite, dar și creativitatea tinerilor au creat o atmosferă ce i-a făcut să vibreze pe cei prezenți la Arena Aqua Sport. Evenimentul a marcat totodată finalul programului Timișoara-Capitala Tineretului din România.

Deși prima zi a însemnat o vreme capricioasă, artiștii de pe cele două scene – Main Stage și Cosmic Stage – au creat un show complet care i-a făcut pe fanii de drum and bass și techno să uite de ploaie și de frig. Seara a început cu Spectrum, Fantome, iar puțin înainte de miezul nopții a urcat pe scenă DJ Shiver, cu un show complet care a acaparat publicul prezent. Punctul culminant a fost interpretarea celebrului Netsky (alături de MC Script), care a adus peste 1500 de persoane la Main Stage. Friction (alături de MC Linguistics) au urcat pe scenă puțin după ora 03:00 dimineață și au ținut aproape sute de fanii de drum and bass până în zorii zilei. Simultan, la Cosmic Stage publicul s-a bucurat de o asociere inedită, a pianistului Teo Milea cu DJ Herck și DJ Someșan, din grupul ABC din Arad, dar și de Jay Bliss.

 

festival 2

Cea de-a doua zi a debutat cu DJ Ichim, a continuat cu Argatu&Roman și Madliquid, iar începând cu ora 02:00 publicul prezent a fost cucerit de prezența inegalabilului Andy C. Simultan, Cosmic Stage a adus mai mulți artiști, printre care Luca Agnelli și Lea Dobricic.

În total 3500 de tineri au spus DA distracției, în acest sfârșit de săptămână.

Din luna mai 2016 până în luna mai 2017, Timişoara a fost prima Capitală a Tineretului din România. Astăzi orașul nostru a predat ștafeta Bacăului, care începând de mâine, timp de un an îi va avea pe tineri în centrul atenției.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.