Dinți ficși într-o zi! Cum este posibil acest lucru?

Camera de Comerț Timiș și Bredent Medical organizează evenimentul “4th Forum: SKY fast & fixed meets SKYonic”.

CITEȘTE ȘI: Gaură în buzunarele șoferilor! Polițiștii au dat amenzi în trafic de peste 150.000 de lei

Acest congres se adresează medicilor dentiști, dar și tehnicienilor dentari și se va desfășura astăzi și mâine la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.Peste 450 de specialiști din România și străinătate vor participa la cel mai mare forum în încărcarea imediată a implanturilor dentare.  

Suntem foarte bucuroși că putem organiza în Timișoara cea de-a patra ediție a fast & fixed forum, manifestare care se adresează medicilor dentiști, dar în egală măsură și tehnicienilor dentari. Specializarea este încărcarea imediată a implanturilor dentare. Noi considerăm că pacientul nu ar trebui să-și aștepte dinții nici măcar o zi sau două. Avem specialiști care au venit din 10 țări, avem participare care zic că este larg răspândită, predominant din România, iar timp de două zile speakerii nostrii vor arăta tehnici noi, lucruri noi”, spune Florin Odăban, manager Breden România. 

dinti 2

În cadrul forumului vor fi prezentate cele mai noi idei și soluții exemplificate cu cazuri clinice, unele dintre ele monitorizate pe parcursul ultimilor 10 ani. 

Forumul reprezintă chintesența actualității în încărcarea imediată. Siguranța și predictibilitatea încărcării imediate a implanturilor a fost îndelung studiată, probată prin nenumărate studii clinice. Integrarea rezultatelor științifice sugerate de cercetători în practica de zi cu zi rămâne încă o provocare pentru echipa care face restaurarea complexă a pacientului.

”SKY fast & fixed” este cel mai rapid si sigur tratament german pentru pacienții edentați care vor să aibă dinți ficși. Conceptul este orientat către dorințele pacienților și este optimizat protetic iar construcția definitivă este posibilă cu mai multe variante protetice.

CITEȘTE ȘI: Lucrările pe șantierul din Piața Badea Cârțan, oprite! S-au prăbușit două grinzi de la noua construcție

Confortul oferit pacientului de acest tratament este fără egal tocmai prin faptul că acesta primește chiar în ziua singurei intervenții chirurgicale o construcție fixă, formată cel mai adesea din 10 dinți. Un alt avantaj major este că SKY fast & fixed poate fi oferit pentru un preț fix, foarte simplu de calculat pentru medic și cunoscut de pacient înainte de acceptarea tratamentului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.