Skip to main content

Dezvăluiri de ultimă oră, din ancheta unui celebru infractor! Ce au descoperit procurorii?

Apar noi detalii în dosarul care a pus pe jar oamenii legii din judeţul Hunedoara, în urmă cu patru luni.

Este vorba despre ancheta privind furtul de la Casetelul Corvinilor, de unde un tânăr de 30 de ani a furat toate încasările din minivacanţa de 1 mai, în valoare de 175.000  de lei.

CITEŞTE ŞI: Mai avea puțin până la pensie, dar acum va ajunge la închisoare! Cum a încercat să se îmbogățească un bărbat din Timișoara?

După câteva zile, autorul furtului a fost identificat, însă prejudiciul nu a fost recuperat, pentru că bărbatul refuză şi acum să spună ce a făcut cu banii.

Însă, în timp ce escalada zidurile de la Castelul Corvinilor, hoţul a alunecat şi a căzut, fracturându-şi un picior.

A ajuns la spital, unde a fost operat şi unde, conform anchetatorilor, i-ar fi dat şpagă unui medic.

Exact această descoperire a procurorilor i-a adus tânărului un nou dosar penal.

CITEŞTE ŞI: Traficanți de droguri, săltați de mascați! În casele lor era plin de canabis și ecstasy

Procurorul a disjuns cauza sub aspectul comiterii infracțiunii de dare de mită, constând in aceea că inculpatul a dat suma de 4.000 lei medicului în vederea operației la picior, prin intermediul asistentei”, arată anchetatorii.

Aşadar, bărbatul riscă pe lângă pedeapsa pentru furt calificat, şi una pentru dare de mită.

În prezent el este cercetat sub control judiciar.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.