Skip to main content

Descoperire macabră, la Timișoara! Crimă urmată de sinucidere: tată și fiu, găsiți morți într-un apartament

Un nou caz înfiorător zguduie Timișoara, după ce un locatar al unui bloc din zona Soarelui a sunat la 112 și a anunțat un miros înțepător pe casa scării.

La fața locului a ajuns, de urgență, un echipaj de polițiști, care a constat că mirosul venea dinspre un apartament la ușa căruia nu a răspuns nimeni.

Astfel, oamenii legii s-au văzut nevoiți să spargă ușa, iar înăuntru au descoperit două cadavre, aflate în stare de putrefacție.

CITEȘTE ȘI: Atenţie! Se opreşte apa rece, pe mai multe străzi din Timişoara, dar şi în judeţ!

Este vorba despre un bărbat și fiul lui, pe care vecinii spun că nu i-am mai văzut de câteva zile.

Tânărul era spânzurat în baie, iar tatăl lui era în camera alăturată, acoperit cu o pătură.

Polițiștii au observat, pe trupul neînsuflețit al bărbatului mai în vârstă, mai multe urme de violență, inclusiv o rană la nivelul capului.

Tocmai de aceea, prima ipoteză luată în calcul este o crimă urmată de sinucidere.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, care urmează să stabilească exact, ce s-a întâmplat în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.