Skip to main content

Descoperire de groază, într-o clădire părăsită! A fost găsit cadavrul unui tânăr căutat de familie, de două zile!

La două zile de când un băiat de 18 ani a fost dat dispărut de rude, trupul său neînsufleţit a fost găsit într-o clădire dezafectată, de un trecător, care a dat imediat alarma.

Descoperirea a fost făcută pe strada Calea Clujului din Oradea, în apropiere de triajul CFR Oradea Est, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de criminalişti şi medici.

Din păcate, pentru tânărul de 18 ani nu s-a mai putut face nimic, doctorii fiind nevoiţi să constate decesul.

CITEŞTE ŞI: Programul de lucru cu publicul la Primăria Timișoara, în perioada sărbătorilor de iarnă!

De cealaltă parte, poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform uzanţelor, deşi nu există indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Băiatul a plecat de acasă duminică, iar din acel moment familia nu a mai avut nicio veste despre el.

Acum, trupul lui neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cauzele decesului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.