Derogare pentru doi primari care trebuiau să stea în izolare 14 zile, după ce au intrat în contact cu Călin Dobra! DSP a început o anchetă

Doi primari din Timiș care trebuiau să stea în izolare 14 zile, surprinși în fața secțiilor de votare.

Este vorba despre Victor Malac și Virgil Bunescu din Dumbrăvița și Giarmata, care ar fi trebuit să stea în izolare, după ce au fost contacți direcți cu președintele CJT, Călin Dobra care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, au fost văzuți pe stradă.

DSP Timiș a început o anchetă internă după ce, cei doi edili au primit derogare pentru a ieși din izolare. Potrivit DSP, derogările au fost avizate și de doi funcționari din cadrul Direcției de Sănătate Publică, dar care nu au anunțat conducerea instituției.

Ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public privind derogarea masurii de carantina acordata celor doi edili din judetul Timis, va facem cunoscut faptul ca, in coformitate cu legislatia in vigoare, derogarile sunt emise de catre CJCCI cu avizul DSP.  In cazul celor doua persoane publice, reprezentantii institutiei noastre si-au depasit atributiile si nu au informat conducerea legat de aceste solicitari. In acest context,  a fost demarata cu celeritate o ancheta interna, urmand ca persoanele care se fac responsabile de aceasta situatie sa fie supuse rigorilor de procedura interna, mergand pana la incetarea raporturilor de munca. Odata cu finalizarea anchetei, DSP Timis va face publice masurile dispuse”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

La mulţi ani, România! La Timişoara, evenimentele de Ziua Naţională au început cu depuneri de coroane

1 Decembrie este ziua în care, cu mic, cu mare, românii de pretutindeni sunt cu gândul la România.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.